Bedrijfs ontruimingen

Bedrijfs ontruimingen

Snel en eenvoudig uw kantoor ontruimen op een vakkundige manier, daar kan Wittkamp Demontage met gemak voor zorgen. Wij zijn als ontruimingsbedrijf al jarenlang gespecialiseerd in het ontruimen van kantoren en zijn beschikbaar voor alle werkzaamheden die dienen te worden uitgevoerd die bij een kantoorontruiming of bedrijfspand horen. Wij maken voordat de ontruiming wordt uitgevoerd duidelijke afspraken met u. Heldere communicatie is erg essentieel voor ons, aangezien we op deze wijze de kans op misverstanden minimaliseren. Zo weet u waar u aan toe bent en zo weten wij waar wij aan toe zijn


Wij doen meer dan alleen ontruimingen. Indien nodig verrichten wij herstelwerkzaamheden en nog veel meer. Verrichten van onderhoudswerkzaamheden zorgen wij ook voor. Daarnaast is het mogelijk om schilderwerk voor zowel binnen als buiten en stukadoren binnen en buiten door ons te laten doen. Klussen zoals schoonmaken en desinfecteren van ernstig vervuilde panden voeren wij ook uit. Wij zullen het pand spik en span achterlaten, zoals wij dat gewend zijn van onszelf.


Tijdens het eerste contact geven wij een prijsindicatie en indien nodig komen wij langs om u een vrijblijvend offerte op te maken. Wij kunnen dan meteen beginnen met de ontruiming. Tijdens het initiale gesprek in onze offerte worden de zaken zorgvuldig besproken. In de offerte staat precies wat er allemaal dient te gebeuren en wat dit exact gaat kosten. Zo voorkomen we misverstanden dankzij deze duidelijke manier van communiceren.